Ліси Волині та Рівненщини патрулюють предмет протиприродних порушень

15 Вересня 2023, 11:29
Ліси Волині та Рівненщини патрулюють предмет протиприродних порушень 1720
Ліси Волині та Рівненщини патрулюють предмет протиприродних порушень

Рейдові групи при Міжрегіональних управліннях лісового та мисливського господарства патрулюють лісові масиви Рівненської та Волинської областей. 

Про це повідомляє Державне агентство лісових ресурсів України. 

 У результаті до відповідальності притягнуто два лісопорушники, які сплатили штрафи у розмірі 16 000 гривень, своє покарання очікують й інші правпорушники.

«Охорона лісів від незаконних рубок та інших правопорушень є пріоритетним у діяльності управління, тому до роботи рейдових груп, окрім працівників управління лісового та мисливського господарства, залучають представників Нацполіції, органів місцевого самоврядування та громадських інспекторів з охорони довкілля», – йдеться у дописі. 

Також повідомляється про розроблений план заходів щодо дотримання вимог природоохоронного законодавства на території Рівненської та Волинської областей.

У повідомленні закликають усіх громадян повідомляти про випадки лісопорушень у лісах Рівненщини та Волині до Північно-Західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства на електронну адресу: [email protected]

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром