Волинь: на водоймах заповідних територій спіймали рибалок з сітками

08 Серпня 2023, 11:02
Фото Волинського рибоохоронного патруля 329
Фото Волинського рибоохоронного патруля

Волинські рибпатрульні за останній тиждень виявили 10 порушень правил рибальства, серед яких п'ять грубих порушень. Також у порушників вилучено п'ять заборонених знарядь лову.

Про це за підсумками останнього тижня липня Еко.Району повідомили у пресслужбі Волинського рибоохоронного патруля. 

Порушення природоохоронного законодавства виявлено на таких водоймах:

24 липня на Турському водосховищі поблизу села Тур Заболоттівської громади Ковельського району (заповідне урочище «Озеро Тур»). Троє громадян ловили рибу трьома сітками. На порушників склали адмінпротоколи за порушення правил рибальства. 

24 липня озері Велике Згоранське, поблизу села Згорани Головненської громади Ковельського району викрили двох місцевих мешканці, які знаходились біля водойми і зберігали при собі заборонені знаряддя лову – риболовецькі сітки. На громадян склали протоколи та наклали відповідні штрафні санкції.

28 липня на річці Прип’ять, поблизу села Хоцунь Любешівської громади Камінь-Каширського району на території Національного природного парку «Прип’ять – Стохід» викрили двох громадян, які за допомогою сітки та ятера здійснювали вилов риби. На порушників складено адміністративні протоколи, сітні знаряддя вилучили. Матеріали справ направлять в суд для притягнення порушників до відповідальності.

30 липня на озері Люб’язь та на річці Прип’ять, поблизу села Бучин Любешівської громади Камінь-Каширського району.  Склали три протоколи про адміністративні правопорушення та наклали відповідні штрафні санкції.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024