Звідки в Україні взялися леви, тигри та леопарди, яких волонтерам довелось рятувати від війни

16 Травня 2023, 19:30
Фото Центру порятунку диких тварин 606
Фото Центру порятунку диких тварин

В Україні на території, де сьогодні йдуть бойові дії, волонтери знаходять хижаків: левів, тигрів та леопардів. Їх евакуюють, лікують та реабілітують.  

На сторінці Центру порятунку диких тварин у фейсбуці розповіли, де ж в Україні взялись дикі тварини. 

За словами зоозахисників, тварин завезли в Україну контрабандою. Їх розводять в розплідниках, звіринцях та продають в приватну власність. 

Після початку повномасштабної війни люди тікали та полишали хижаків помирати від голоду та під обстрілами у приватних зоопарках та навіть у вольєрах на подвір'ях. Тварин знаходять військові та волонтери, звертаються до зоозахисників із проханням врятувати хижаків.

Зараз у Центрі порятунку перебувають загалом 11 дорослих левів, три тигри та леопард. Та скільки ще хижаків залишаються у пастці війни, волонтери не знають. 

На сьогодні врятованим хижакам надають допомогу у Центрі порятунку тварин Наталії Попової та UAnimals.

Завдяки розбудові Центр порятунку диких тварин лікувати та реабілітувати тварин зможуть у комфортних умовах. Активісти планують побудувати комплекс із 10 вольєрів для левів, тигрів, леопардів тощо. На побудову такого комплексу необхідно 12 мільйонів гривень.

Підтримайте «Дикий збір» за посиланням: https://wild.uanimals.org/. Завдяки вашій пожертві хижаки матимуть шанс на одужання та реабілітацію!

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром