У Колківському лісництві висадили понад дві тисячі сіянців сосни та берези

29 Квітня 2023, 18:00
Висадка дерев 1204
Висадка дерев

Днями до висадки нового лісу долучилися внутрішньо переміщені особи із різних регіонів України, котрі переживають складний період у житті, при цьому не втрачаючи надії на краще.

Спільно із лісівниками філії «Колківське лісове господарство» висадили 2210 сіянців сосни та берези звичайної у Граддівському лісництві на площі 0,5 га. Про це повідомляє Поліський лісовий офіс.

«Раніше на цьому місці була галявина, а тепер зростатиме ліс», – розповідає головний лісничий Анатолій Іщик. В регіоні, де ситуація більш-менш стабільна, нові ліси створювати просто необхідно, додав він.

Для усіх учасників це була перша посадка. Особливо активним та захопливим видався день для маленької Полінки із Краматорська, яка зі сповненим цікавості поглядом слухала майстра лісу, щоб правильно посадити кожен сіянець.

«Тепер, після повернення до своїх домівок мирної України, кожен знатиме, що на Волині є їх власноруч посаджений ліс. А ми, своєю чергою, зробимо усе можливе, щоб додати у їх юне життя хоч трішки душевного спокою та позитивних емоцій», – йдеться в дописі.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024