Ринок Туреччини відкрили для експорту української рибної продукції

04 Березня 2023, 10:08
Експорт риби 876
Експорт риби

З метою створення сприятливих умов для реалізації експортного потенціалу, збільшення виробництва та розширення присутності вітчизняної рибної продукції на зовнішніх ринках, Держрибагентством спільно з Мінагрополітики та Держпродспоживслужбою проводиться робота щодо відкриття нових міжнародних ринків для її експорту.

Так, нещодавно Україна отримала від компетентного органу Туреччини погоджену форму сертифіката якості, необхідного для безперешкодного ввезення рибної продукції з України. Отже, відтепер в українських виробників рибних продуктів з’явилися нові можливості для продажу власної продукції – відкрито ринок експорту до Туреччини. Про це пише Держрибагенство.

Робота щодо просування української рибної продукції на ринки інших країн триває.

Нагадуємо, що з метою аналізу міжнародних ринків для експорту рибної продукції українського виробника Держрибагентством ініційовано проведення онлайн опитування, у рамках якого суб’єктам господарювання запропоновано визначити першочергові для відкриття міжнародні ринки та пріоритетний для експорту вітчизняний асортимент рибної продукції.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром