У Рівному вантажівки пошкодили газон в Парку на Грабнику

03 Вересня 2022, 16:00
У Рівному вантажівки пошкодили газон в Парку на Грабнику 794
У Рівному вантажівки пошкодили газон в Парку на Грабнику

У Рівному під час ремонтних робіт у Парку на Грабнику вантажівки пошкодили газон.

Про це на своїй фейсбук-сторінки повідомила екоактивістка та депутатка міської ради Оксана Майборода. Відео їй надіслали очевидці. 

З 16 серпня активістка фіксує руйнування елементів благоустрою в цьому парку. Раніше активістка виявила спалювали невідомих відходів у парку та подала скаргу до екоінпекції. 

 
«Учора небайдужі мешканці мені повідомили про незрозумілий рух техніки і на місці мені вдалося зафіксувати, як нищать газон не покриття та мощення. Не обійшлося і без «хто ти така, хто тебе навибирав» від робочих на місці, які негативно відреагували на зауваження і вимогу припинити нищення парку», – пише Оксана Майборода. 

Активістка вимагає від місцевої влади термінововжити дії та зупинити руйнування парку, який відновлюють теж за міські кошти і зусиллями та внеском волонтерів.

«Учора також про цей інцидент контактувала з представником керівництва Парк Т.Г. Шевченка, у якого на балансі ця зелена зона, і там теж ніхто нічого не погоджував та будуть вживати заходів! Сьогодні зареєструвала заяву в поліцію, щоб гарантовано винні у нищенні благоустрою міста, та ще й коштом міського бюджету, обов’язково були притягнуті до відповідальності», – пише Майборода. 
Активістка додає, що особисто вже відновлювала газон на цій ділянці і тепер знову все пошкоджено.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024