У Ратнівській громаді рятувальники нагадують жниварям правила пожежної безпеки

06 Серпня 2022, 12:21
У Ратнівській громаді рятувальники нагадують жниварям правила пожежної безпеки 415
У Ратнівській громаді рятувальники нагадують жниварям правила пожежної безпеки

У Ковельському районі рятувальники продовжують превентивні заходи для збереження врожаю від пожеж.

У п'ятницю, 5 серпня працівники Ковельського районного управління, разом із представниками Ратнівської селищної ради продовжили інформаційні рейди у місцях збирання врожаю та місцевих сільськогосподарських підприємствах Ратнівської громади. Про це Район.Ратне поінформувала пресслужба волинських рятувальників.

Учасники рейдової групи закликали аграріїв та громадян ретельно виконувати протипожежні вимоги, бути обережними при використанні відкритого вогню, а також не спалювати стерню та післяжнивні залишки на полях. Натомість рекомендували переорювати угіддя, що сприятиме збагаченню ґрунтів.

Читайте також: У Ратнівській громаді аграріїв інформували про пожежну безпеку

Працівники ДСНС оглянули зернозбиральну техніку, перевірили наявність вогнегасників, їх справність. Поспілкувалися з відповідальними особами, щодо дотримання протипожежного режиму сільськогосподарського товариства в цілому, про заборону куріння у невизначених місцях.

Під час профілактичних заходів учасники рейдової групи поширили серед громадян та аграріїв друковані матеріали з роз’ясненнями вимог безпеки під час збирання врожаю.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024