Для тварин в Асканії-Нова інтелектуали зібрали 12 тисяч гривень

20 Березня 2022, 04:00
Для тварин в Асканії-Нова інтелектуали зібрали 12 тисяч гривень 1549
Для тварин в Асканії-Нова інтелектуали зібрали 12 тисяч гривень

Інтелектуали, які грають у ««МозгоЛомку» в Херсоні та інших містах України, 19 березня зіграли чергову благодійну гру. Кошти від гри перерахують на утримання тварин у заповіднику Асканія-Нова.

Із початком повномасштабної війни росії в Україні інтелектуальні ігри «МозгаЛомка» припинились. А 19 березня інтелектуали зіграли онлайн, пише Кавун.citi.

Цього разу гра була безкоштовною, але охочі могли внести будь-яку суму. Зрештою учасники з 40 команд зібрали 12 тисяч гривень.

Ці кошти підуть на утримання тварин до заповідника Асканія-Нова. У заповіднику повідомляли, що з перших годин вторгнення російських військ Асканія-Нова опинилась у зоні тимчасової окупації. Працівники змушені працювати в автономному режимі та самотужки утримувати колекції, що створювались і зберігались поколіннями. Спільними зусиллями вирішили проблему із забезпечення тварин зоопарку необхідними кормами.

Разом з тим, до сьогодні продовжують надходити запити і звернення про бажання й готовність подальшої підтримки процесів життєзабезпечення заповідника. Наразі єдиним реальним механізмом допомоги (до відновлення транспортної логістики) лишається переказ коштів на карту Приват, повідомляють у заповіднику. Тож якщо у вас є бажання підтримати улюблену Асканію-Нова, ви також можете це зробити:

Мамонтова Валентина Володимирівна, номер карти: 4149499141710200

А також перекази в іноземній валюті на рахунок Української природоохоронної групи UNCG за посиланням https://uncg.org.ua/nashi-rakhunky-dlia-blahodijnykh.../ з приміткою «Допомога для заповідника «Асканія-Нова».

Читайте також: Стан повітря в Києві нормалізувався

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024