На Волині консервують березовий сік

Щоб продовжити життя соку, його навчилися консервувати. Це унікальне виробництво досі збережене на Волині. Цього року запланували переробити 100 тонн.
Про це повідомляє Поліський лісовий офіс
В асортименті – сік березовий з цукром, сік березовий з лимоном, сік березовий «Бадьорість», брезово-яблучний, березовий на м’яті, березово-журавлиний, березово-чорничний, сік березовий із шипшиною та ін.
Серед чималого асортименту – органічний сік, який виготовляється за особливою рецептурою.
Це – сік без додавання лимонної кислоти, без цукру. Такий, як його привезли з лісу. Щодо виготовлення – особливо жорсткі умови не лише при зборі, а й при виробництві. Навіть усі миючі, дезинфікуючі засоби мають бути органічні. Сік, звісно, дуже корисний.
Читайте також: У середмісті Рівного збирають березовий сік: чому небезпечно
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром