Лісівники Карпатського лісового офісу прихистили тисячі переселенців

26 Лютого 2023, 17:12
Лісівники Карпатського лісового офісу прихистили тисячі переселенців 1545
Лісівники Карпатського лісового офісу прихистили тисячі переселенців

В перші дні повномасштабного вторгення, коли більшість українців тікаючи від пострілів, рятували власні життя, Західні області оперативно згуртовувавшись, стали другою домівкою для всіх внутрішньо переміщених осіб. 

Жоден з лісівників Карпатського лісового офісу не став осторонь: двері домівок наших працівників завжди були відчинені для тих, хто потребував допомоги. Дехто надавав прихисток переселенцям у власних домівках поруч із рідними. Допомагали абсолютно всім, пише Карпатський лісовий офіс

Загалом закарпатські, франківськи та львівські лісівники надали житло 1300 переселенцям, понад декілька тисяч ВПО зупинялись транзитом.

 Вже 12-ий місяць поспіль лісівники Карпатського офісу продовжують дбати про колег, військових ЗСУ, які захищають Україну на передовій, передаючи необхідний гумвантаж та лісопродукцію, — йдеться в дописі

Закарпаття

З початку повномасштабного вторгнення для потреб ЗСУ було передано понад 5 тис. куб.м. лісо- та пилопродукції, декілька тон продуктів харчування тривалого зберігання разом з медикаментами і засобами першої необхідності, 35 одиниць техніки, десятки генераторів та тепловізорів.

Львівщина

Передано для ЗСУ лісівниками Львівщини 71 автомобіль, 40 дронів, 35 тепловізорів, тисячі комплектів одягу та взуття, продукти харчування, медикаменти, отримані від польських колег-лісівників, які надавали посилену гуманітарну допомогу українцям з перших днів збройної агресії. Загалом для потреб ЗСУ лісовими господарствами поставлено 15,9 тис. кбм лісопродукції.

Франківщина

Лісівниками Франківщини передано в зону бойових дій 51 автомобіль високої прохідності, багі, пікапи, понад 400 комплектів зимового одягу, дрони, реанімобіль, тепловізори, генератори та ін.

Не припиняється допомога ЗСУ у вигляді поставок лісоматеріалів для будівництва фортифікаційних споруд, приготування їжі, опалення- надано 8,2 тис.куб. Продовжувжуємо й надалі поставляти деревину для наших військових, отоварювати населення дровами паливними, передавати гуманітарну допомогу колегам-лісівникам, де точаться активні бойові дії: Закарпаття, Франківщина та Львівщина продовжують жити, працювати, допомагати, садити та оберігати ліси всупереч всьому!, - йдеться в дописі

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024