У Здолбунові енергетики жорстоко кронували дерева, тепер посадять нові

31 Січня 2023, 09:07
Фото зі сторінки Здолбунівської міськради 5054
Фото зі сторінки Здолбунівської міськради

У Здолбунові працівниками Здолбунівського відділення РЕМ ПрАТ «Рівнеобленерго» провели невдале кронування дерев  декоративного глоду. 

Фото результату роботи на вулицях Василя Жука та Грушевського у Здолбунові опублікували у пресслужбі Здолбунівської міськради. 

У міськраді кажуть, про проведення робіт громаду попередили заздалегідь, проте про їхній характер відомо не було, оскільки, відповідно до чинного законодавства, виконання робіт з обрізання гілок та дерев в охоронній зоні лінії електропередач не потребує погодження та дозвільних документів.

«Тому результат нас, м’яко кажучи, обурив. Адже дерева декоративного глоду – це та візитівка міста, якою завжди пишалися здолбунівчани», – пишуть у міськраді.

З огляду на це Здолбунівська міська рада надіслала лист-претензію щодо надмірного обрізування дерев до Здолбунівського відділення РЕМ ПрАТ «Рівнеобленерго». Енергетики претензію визнали вмотивованою та пообіцяли навесні подарувати громаді кілька саджанців дерев глоду, які посадять у визначених місцях.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024