Рівненський зоопарк продає благодійні електронні квитки

02 Січня 2023, 12:22
Рівненський зоопарк продає благодійні електронні квитки 3519
Рівненський зоопарк продає благодійні електронні квитки

Рівненський зоопарк закликає відвідувати заклад взимку або придбати благодійний електронний квиток, щоб допомогти тваринам під час війни пережити зиму. 

Зараз в зоопарку діє акція: за вхідним квитком в зоопарк можна безкоштовно відвідати екзотаріум. Про це розповідають на сторінці закладу у фейсбуці. 

Турбота про добробут підопічних – щоденний обов’язок працівників зоопарку. Вони докладають всіх зусиль, аби тварини отримували необхідні умови для повноцінного життя. Але сьогодення війни, перебої в постачанні електроенергії та ще й зимовий період, коли кількість відвідувачів мізерна, а коштів за продані квитки обмаль – вкрай загострюють ситуацію. 

Рівненському зоопарку втримувати стабільність стає дедалі важче. 

«Тож ми запрошуємо усіх, хто має можливість і бажання допомогти, та й просто відволіктися від життєвих реалій – завітайте в зоопарк, підтримайте наших звірят купивши квиток. Також є чудова нагода для доброчинності – за допомогою електронного квитка, кожен бажаючий може залишити комфортну для свого гаманця суму, в якості благодійного внеску для тварин Рівненського зоопарку», – пишуть на сторінці закладу. 

Придбати квиток онлайн можна на офіційному сайті Рівненського зоопарку: http://zoopark.rv.ua/index.php/ua/
На квитковому сервісі rv.kontramarka.ua: https://rv.kontramarka.ua/uk/zoo

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024