День домашніх тварин: фото чотирилапих, мирне життя яких зруйнувала росія

30 Листопада 2022, 16:39
День домашніх тварин: фото чотирилапих, мирне життя яких зруйнувала росія 3066
День домашніх тварин: фото чотирилапих, мирне життя яких зруйнувала росія

Коти, собаки, домашні лисиці, домашні свинки, ігуани, удави, єноти, ласиці, тхори, нірки, каченята, равлики, черепашки та акваріумні рибки — це домашні тварини, яких українці евакуювали з початку повномасштабного вторгнення.

Фото домашніх улюбенців, які разом зі своїми господарями переживають складні часи війни, до Дня домашніх тварин. який відзначають 30 листопада, опублікували у пресслужбі Патрульної поліції України. 

З початку повномасштабної війни люди, рятуючи свої життя, рятували й домашніх улюбленців. Наприклад, за даними Укрзалізниці, потягами евакуйовані понад 102 тисячі тварин. 

«Ми відрізняємось від орків. Вони – залишають своїх солдатів, бо руки зайняті награбованим майном. Ми – несемо на руках собаку декілька кілометрів, рятуючи його від війни». Дякуємо свідомим громадянам, які не залишили своїх хвостиків напризволяще. Дякуємо рятувальникам, які допомагають діставати з-під завалів тварин. Бо, бути українцями — відчувати відповідальність за тих, кого приручили», – пишуть у поліції. 

Фото з мережі Інтернет.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024
16.03.2024