Кінологічна спілка України нагородила кінологів та службових собак рятувальників відзнакою «Чотирилапі захисники»

23 Вересня 2022, 14:07
Церемонія нагородження 1509
Церемонія нагородження

Кінологічна спілка України нагородила кінологів та службових собак рятувальників відзнакою «Чотирилапі захисники», серед них – славнозвісний пес Патрон.

Про це повідомляють на фейсбук сторінці рятувальників України.

Серед лауреатів – славнозвісний пес Патрон. Разом з начальником частини піротехнічних робіт та підводного розмінування ГУ ДСНС у Чернігівській області Михайлом Ільєвим він здійснив понад 700 виїздів на розмінування, під час яких сапери виявили та вилучили близько 18 тисяч вибухонебезпечних предметів. На особистому рахунку Патрона – понад 300 знайдених ВНП.

Але цей чотирилапий – не єдина зірка ДСНС! Свою заслужену винагороду отримав сьогодні і пес Тандем породи бельгійська вівчарка малінуа.

Разом зі старшим інструктором службового собаківництва – сапером Міжрегіонального центру швидкого реагування Романом Перепльотчиковим пес пройшов непростий шлях від маленького грайливого цуцика до службового собаки.

З початку повномасштабного вторгнення росії Тандем разом з піротехніками ДСНС залучений до розмінування звільненого від окупантів Тростянця на Сумщині, знайшов десятки мін, снарядів та інших ВНП, що залишили окупанти.

«Гадаємо, обидва наші чотирилапі герої отримали сьогодні по цукровій кісточці, вони заслужили!», – йдеться у повідомленні.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024