На Закарпатті просто неба відбудеться кінопоказ на екологічну тематику

26 Серпня 2022, 15:06
На Закарпатті просто неба відбудеться кінопоказ на екологічну тематику 1175
На Закарпатті просто неба відбудеться кінопоказ на екологічну тематику

В Ужгороді на Закарпатті проходитиме показ фільмів на екологічну тематику просто неба.

Подія відбудеться 28 серпня. Про це повідомляють на сайті Закарпатської обласної військової адміністрації.

Let’s do it Ukraine запускає серію кінопереглядів під відкритим небом у межах Всеукраїнського проєкту «Чисті пляжі разом!», який покликаний сформувати культуру правильного поводження з відходами серед відпочивальників та вивести пляжі України до рівня світових екологічних стандартів.

Локація: Ужгород, набережна Незалежності, 4.

«Рекомендуємо взяти з собою каремат або інше місце для сидіння», – йдеться у повідомленні.

Організатор – Всеукраїнський молодіжний рух Let's do it Ukraine за підтримки Міжнародного молодіжного руху School Recycling World, міжнародного фонду PepsiCo Foundation, генерального партнера проєкту компанії PepsiCo Україна, міжнародної волонтерської організації Charities Aid Foundation America, Ужгородської міської ради та за сприяння Закарпатської ОВА.

Всеукраїнський молодіжний рух Let’s do it, Ukraine – це громадська організація, яка реалізовує міжнародні, всеукраїнські та регіональні проєкти. Діє у 24 областях України. За вісім років існування об’єднала понад три мільйони учасників та учасниць в екопроєктах. 

Організація є частиною міжнародного руху «Let’s Do It World», який об’єднав вже 191 країну та понад 60 млн учасників для того, щоб піклуватися про чистоту нашої планети. Більше можна дізнатися в новинах на сайті.

Читайте також: Пікнік в стилі «еко»: поради від закарпатських експертів

Акредитація ЗМІ за номером:

+380663192542, Дарина Скиба – національний координатор проєкту «Чисті пляжі разом!», заступник голови правління Let’s do it Ukraine.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024