В Україні дрова можна буде купити онлайн

15 Серпня 2022, 13:04
Фото ілюстративне 7365
Фото ілюстративне

В Україні розробляють інтернет-магазин із продажу дров для населення.

Про це повідомляє Міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Руслан Стрілець

«ДроваЄ» – державний онлайн-ресурс для продажу дров населенню, який зараз знаходиться на стадії розробки. Запуск планують до початку опалювального сезону.

На виконання доручення Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля Державне агенство лісових ресурсів України інтенсивно готується до опалювального сезону 2022-2023 рр.

Міністр захисту довкілля та природних ресурсів Руслан Стрілець поставив завдання збільшити обсяги заготівлі дров для достатнього забезпечення населення паливом. Особливу увагу приділяють забезпеченню дровами тих областей, енергетична інфраструктура яких постраждала внаслідок повномасштабного вторгнення рф.

Читайте також: Як на Волині запасаються дровами на зиму та готуються до опалювального сезону

«Ми розуміємо, що окрім заготівлі необхідних об’ємів продукції, потрібно також забезпечити громадян простим і комфортним інструментом для її замовлення. Тому ми почали розробку державного онлайн-магазину дров. Скоро замовлення дров стане таким же простим і зручним процесом, як і шопінг в улюбленому онлайн-магазині. 

Для покупки дров необхідно буде виконати кілька простих кроків: зареєструватися на ресурсі, обрати лісгосп, визначитися із типом дров’яної продукції та її об’ємом, здійснити оплату. Слідкуйте за нашими новинами та не пропустіть запуск нового ресурсу «дроваЄ», – йдеться у повідомленні.

 

 

 
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024
16.03.2024