Найбільший степовий заповідник Європи потребує допомоги

14 Серпня 2022, 14:47
«Асканії-Нова» 1515
«Асканії-Нова»

Ситуація в окупованій «Асканії-Нова» надзвичайно складна. Працівники Біосферного заповідника роблять усе можливе, щоб і надалі утримувати колекції та забезпечувати тварин заповідника усім необхідним. 

Активісти UAnimals збирають кошти, щоб допомогти закладу з кормами та ремонтними роботами. 

Завдяки небайдужим вже вдалось допомогти закладу з сінозаготівлею. У червні зібрали та заклали на зберігання понад 600 тонн грубих кормів. Проте наразі заповідник потребує допомоги з адаптацією корпусів для зимування 160 тварин. 

Будівлі треба оперативно відремонтувати: замінити розбиті вікна, полагодити дах, підлогу, утеплити стіни та інше. Для цього необхідні матеріали, на яких у закладу немає коштів.

«Допоможімо зберегти неповторне явище не лише для України, а й для всього світу разом. Зважаючи на обставини, з метою безпеки, зібрані кошти зберігаються на нашому рахунку і перераховуються заповіднику частинами за їхнім запитом», – пишуть активісти. 

Пожертвувати кошти на допомогу заповіднику можна тут: Найбільший степовий заповідник Європи потребує допомоги – UAnimals

Довідково. Біосферний заповідник «Асканія-Нова» – неповторне явище не лише для України, а й для всього світу. Це найбільший степовий заповідник Європи, площа якого становить 33 000 гектарів. Тут у напівдиких умовах живуть понад 1200 тварин з п’яти континентів.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024