Пожежники врятували від вогню 1,5 тисячі гектарів полів

07 Серпня 2022, 15:03
фото ілюстративне 811
фото ілюстративне

Цього літа українські пожежники врятували від вогню 1,5 тисячі гектара зернових, ліквідували 280 пожеж на сільгоспугіддях загальною площею понад 5 тисяч гектарів (найбільше палають лани Донеччини, Миколаївщини, Херсонщини, Запорізької області.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці Рятувальників України.

«Ви вчите своїх дітей цілувати хліб, якщо він падає додолу? Як ні – починайте вчити. Скільки хлібин можна спекти із зерна, зібраного на такій території? Скільки людей нагодувати? Думаємо, багато. 

Також вважаємо, що українських рятувальників можна віднині сміливо називати ще й «годувальниками», бо не втомлюються вони очищати наші щедрі та багаті землі від смертоносного ₚсійського залізяччя. Піротехніки ДСНС вже розмінували близько 50 тисяч гектарів у Київській, Чернігівській та Сумській областях», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Через війну в Україні гинуть рідкісні комахи

Хліб – це українське золото. Це те, що не скінчиться ніколи, на відміну від ₚсійської нафти чи газу. Ворог це прекрасно розуміє, тому й прагне вкрасти наш найбільший скарб. Наші чорноземи. Наш хліб.

«Але ми тримаємо свій, внутрішній, фронт. Жнивуємо разом із хліборобами. Аби наші золоті скарби не пропали, аби в українців на столі завжди була запашна українська паляниця», – пишуть на сторінці рятувальників.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024