Перелік підприймств-забрудюнювачів довкілля тепер буде доступний онлайн

06 Серпня 2022, 13:00
Фото ілюстративне 907
Фото ілюстративне

Уряд схвалив експериментальний проєкт щодо державного обліку об’єктів, які справляють шкідливий вплив на здоров’я людей і стан атмосферного повітря, в електронній формі. Тепер він буде доступним через Єдину екологічну платформу «ЕкоСистема»

Про це йдеться на сайті Урядовий портал.

Тож підприємства вже можуть користуватися відповідним сервісом на #ЕкоСистемі.

«Ті, хто раніше мав справу з цією адмінпроцедурою, знають скільки часу витрачається на перевезення паперових документів, очікування їх розгляду та далі виправлення помилок. Крім того, суб’єкти господарювання повинні подавати документи або інформацію, яка вже є в органів державної влади та місцевого самоврядування», – йдеться у повідомленні.

 Читайте також: Окупована рашистами Запорізька АЕС вийшла з-під контролю

«Ми прагнемо, щоб взаємодія з державою не відволікала підприємства від роботи, а дотримання вимог законодавства не ставало тягарем, якого хочеться уникнути через бюрократію. Щоб суб'єкти господарювання думали як розвивати свою діяльність, а не як пройти квест з отримання тієї чи іншої адміністративної послуги. Тому продовжуємо впроваджувати нові ІТ-рішення і будувати прозорі алгоритми взаємодії», – прокоментував Міністр захисту довкілля та природних ресурсів Руслан Стрілець.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024