Де купити найдешевші дрова на Рівненщині

31 Липня 2022, 11:12
Де купити найдешевші дрова на Рівненщині? 6025
Де купити найдешевші дрова на Рівненщині?

У Рівненському обласному управлінні лісомисливського господарства назвали ціни на дрова для населення і закладів соціальної сфери. 

Про це повідомляє Суспільне.

Станом на початок липня місяця мінімальна відпускна ціна за один кубометр дров становить 570 гривень, а максимальна – 910.

Для об’єктів соціальної сфери ціни коливаються в межах від 720 до 1,1 тисячі гривень за кубічний метр. Про це на засіданні координаційно-консультативної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної ради розповів заступник начальника обласного управління лісового господарства Анатолій Шинкарьов.

За найдешевшою оптово-відпускною ціною приватні споживачі зараз можуть придбати дрова у Березнівському лісгоспі (франко-верхній склад): 570 гривень за кубометр м'яко листяних і 720 – за кубометр твердолистяних.

Найдорожче для населення обійдуться дрова у Рафалівському лісгоспі (франко-нижній склад): 800 гривень за кубометр м'яко листяних і 910 – твердолистяних.

Для об‘єктів соціальної сфери у Рафалівському лісгоспі дрова найдешевші (франко-верхній склад): 600 гривень за кубометр м'яко листяних і 720 – за кубометр твердолистяних.

Найдорожчі дрова для закладів соціальної сфери – у Рокитнівському лісгоспі (франко-нижній склад): тисяча гривень  за кубометр м'яко листяних і 1,1 – за кубометр твердолистяних.

Самі лісівники раніше закликали заготовляти дрова на опалювальний сезон завчасно, аби не створювати ажіотажу восени.

Читайте також: Як і де придбати дрова до нового опалювального сезону

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024