Кияни закликають ділитися еко-ідеями в Телеграм-боті

19 Липня 2022, 09:00
Фото ілюстративне 551
Фото ілюстративне

Київські екологи звертаються до усіх, хто знаходиться за межами України і просять, якщо побачите круту еко-ідею, яку було б добре реалізувати в столиці, то дайте знати!

Про це повідомляє на фейсбук сторінці начальник управління екології та природних ресурсів КМДА Олександр Возний.

Що саме цікавить? Місцеві ініціативи зі збереження навколишнього середовища, приклади ревіталізації водних об’єктів, оригінальні і дієві рішення з озеленення міст, цікаві кейси поводження з відходами, заходи з покращення стану атмосферного повітря тощо.

Олексндр Возний
Олексндр Возний

Читайте також: У Києві планують провести вертикальне озеленення будинків

«Для вашої зручності ми створили Телеграм-бот «Є ідея!» – він збиратиме ідеї від вас, а ми разом з колегами будемо думати над тим, як їх реалізувати у Києві після нашої перемоги (а можливо, і раніше). Чекаємо на ваші ідеї і пропозиції (бажано з фото) за цим посиланням: https://t.me/eco_idea_bot Будь ласка, поділіться цим постом, аби його змогли побачити якомога більше наших співвітчизників за кордоном! Звісно, ми будемо раді повідомленням не тільки від тих, хто опинився за межами України, а від усіх, хто хотів би розповісти про круті кейси зі сфери екології!», – йдеться у повідомленні.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024