Кадрова ротація: керівника Рівненської АЕС перевели на іншу посаду

28 Червня 2022, 08:34
Павло Павлишин 633
Павло Павлишин

Павла Павлишина, який донедавна працював на посаді гендиректора Рівненської АЕС, перевели на посаду директора ВП «Атомремонтсервіс».

Про це Район.Вараш дізнався від пресслужби НАЕК «Енергоатом».

«Від 27 червня 2022 року генерального директора ВП «Рівненська АЕС» Павла Павлишина на період дії воєнного стану відповідно до статті 3 Закону України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану» переведено на посаду директора ВП «Атомремонтсервіс»», – йдеться у повідомленні.

Відомо, що на новій посаді Павло Павлишин має забезпечити якнайшвидшу ліквідацію пошкоджень критичної інфраструктури внаслідок бойових дій та окупаційної діяльності ворога в місті Славутич та на об‘єктах, розташованих у Чорнобильській зоні відчуження на майданчику Централізованого сховища відпрацьованого ядерного палива ВП «Атомремонтсервіс», а також своєчасне та якісне виконання ремонтних робіт, зокрема й аварійних і позапланових, на майданчиках АЕС та інших об‘єктах Енергоатому.

Читайте також: Одну з найбільших сонячних електростанцій України не вивезли, вона працює під окупацією

Також у компанії зауважують, що таке кадрове рішення, крім того, сприятиме об‘єктивному й неупередженому розслідуванню правоохоронними органами резонансної справи, в якій замішаний син Павла Павлишина. Йдеться про побиття на турбазі 64-річної варашанки, яка за три дні після інциденту померла у медзакладі. Нагадаємо: інцидент на базі відпочинку на Білому озері стався 18 червня.

 Читайте такожМій син доросла людина: Павлишин-старший обіцяє не вмішуватись у розслідування смертельного побиття жінки на турбазі

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024