На Маневиччині у двох лісництвах виявили крадений ліс

27 Травня 2022, 10:01
У Куклинському та Чорторийському лісництвах виявили крадений ліс 651
У Куклинському та Чорторийському лісництвах виявили крадений ліс

Чергові факти самовільних порубок під час патрулювань виявили працівники державної лісової охорони та групи оперативного реагування державного підприємства «Колківське лісове господарство».

Про це повідомили на сайті Волинського ОУЛМГ.

Самовільну порубку лісопорушники здійснили у Куклинському лісництві ДП «Колківське ЛГ». За слідами оперативно встановили – деревину привезли до приватного обійстя в селі Гута Лісівська.

Також крадений ліс, де сума збитків майже 35 тисяч гривень – виявили у Чорторийському лісництві цього ж підприємства. На місці працювала поліція. Встановлють деталі та обставини.

Читайте також: На Волині за тиждень браконьєри завдали збитків на понад 15 тисяч гривень

Всю незаконно зрізану деревину вилучили, штрафи та компенсації за завдані збитки порушники сплатять у бюджети громад та держави.

«Вкотре наголошуємо: у лісових масивах ведеться цілодобове патрулювання. Всі ліси охоплені системами відеоспостереження. Кожен факт лісопорушення фіксується і не залишиться без подальшого розслідування. Окремо також дякуємо громадянам, які не залишаються байдужими та інформують лісову охорону про підозрілі ситуації у лісах Волині», – йдеться в повідомленні.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024