Відкриті вікна: смертельна небезпека для тварин

18 Травня 2022, 15:00
Відкриті вікна: смертельна небезпека для тварин 650
Відкриті вікна: смертельна небезпека для тварин

Зовсім скоро почнеться літо, але тепла та сонячна погода вже радує українців. Без відчинених вікон зараз не обійтися, адже квартира прогрівається дуже швидко.

Про це пишуть на сторінці UAnimals.

«Свіже повітря важливе для гарного самопочуття та здоров’я, але яку загрозу несуть в собі відчинені вікнf? Якщо ви власник чотирилапого друга, і разом з ним мешкаєте у багатоповерхівці, то вам просто необхідно мати спеціальну сітку на вікно», – йдеться у повідомленні.
Користь сітки — це не лише захист від комах та пуху, який вже зовсім скоро почне активно літати у повітрі. Сітка на вікні — це захист вашого улюбленця від травм та загибелі через падіння з висоти.
Кішки — допитливі тварини. Навіть якщо чотирилапа ніколи не була на вулиці її інстинкти все одно завжди з нею. Відчинене вікно, не захищене сіткою, несе смертельну загрозу для улюблениці. Якщо тварина побачить птаха, або щось що зацікавить її увагу, вона може вистрибнути з вікна. Щорічно тисячі тварин гинуть від падіння з висоти.
Щоб вберегти тварину, радимо ставити на вікна металеві сітки “антикішка”. Вони міцніші за москітні та здатні витримати вагу тварини. Також полотно, з яких виготовлена сітка, неприємне для кігтів вашого улюбленця, тому за пошкодження матеріалу можна не перейматися.

Домашня тварина — це завжди відповідальність. Дякуємо, що дбаєте про безпеку ваших чотирилапих.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024