Самарівська громада: рибаптруль викрив браконьєрів

05 Травня 2022, 10:00
Самарівська громада: рибаптруль викрив браконьєрів 580
Самарівська громада: рибаптруль викрив браконьєрів

У період з 25 квітня по 1 травня волинські рибоохоронці викрили 29 порушень Правил рибальства.

Про це Район.Ратне інформує пресслужба Волинського рибпатруля.

«За даний період на порушників накладено 1 275 гривень штрафів, решту буде накладено судами, куди скеровано матеріали. Під час проведених рибоохоронних заходів державні інспектори вилучили 12 од. заборонених знарядь лову та 7 кг водних біоресурсів», – повідомив начальник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.

У  середу, 27 квітня, в ході рибоохоронної роботи на озері Оріхівське, поблизу села Оріхове Ковельського району Волинської області виявлено грубе порушення Правил рибальства. Місцевий житель ловив рибу забороненим сітним знаряддям лову.

На порушника склали адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи готуються для передачі до суду для притягнення порушника до відповідальності. Заборонене знаряддя вилучено.

Пізніше на водному об’єкті, що з’єднаний з озером Оріхівське викрито жителя села Межисить Самарівської громади, який порушував Правила рибальства. На особу оформили протокол про адмінправопорушення за частиною  3 ст. 85 КУпАП, протокол за статтею  188-5 КУпАП (порушник відмовлявся назвати справжнє прізвище) та наклали відповідні штрафні санкції.

Рибний браконьєр
Рибний браконьєр

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024