У Великих Загорцях чоловік, який випалював сухостій, підпалив смуттєзвалище

18 Березня 2022, 17:50
У Великих Загорцях чоловік, який випалював сухостій, підпалив смуттєзвалище 320
У Великих Загорцях чоловік, який випалював сухостій, підпалив смуттєзвалище

З настанням сприятливих погодних умов і потеплінням громадяни беруться впорядковувати прибудинкові території та присадибні ділянки. При цьому деякі з них свідомо порушують встановлені норми та правила благоустрою, самовільно випалюючи рослинність або її залишки.

Про це повідомляє Поліція Рівненської області.

Поліцейські офіцери Білокриницької територіальної громади Рівненського району виявили 45-річну жительку Шубкова, яка спалювала листя неподалік будинку.

Поліцейський офіцер Тараканівської територіальної громади Дубенщини викрив 42-річного жителя села Великі Загорці, який випалював сухостій на землях сільської ради, а потому підпалив ще й сміттєзвалище.

На правопорушників поліцейські склали адміністративні матеріали за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення та скерували для розгляду та прийняття рішення до виконкомів сільських рад.

Поліцейські офіцери Зорянської територіальної громади допомогли загасити загоряння сухої трави обабіч дороги біля населеного пункту. Вогонь швидко поширювався, а поруч були лінії електропередач. Особу, яка запалила суху траву на узбіччі, наразі встановлюють.

Поліцейські вкотре звертаються до громадян: спалювання сухостою — це правопорушення, за яке передбачена адміністративна відповідальність.

Читайте також: Жителя Вовковиїв, підозрюваного в умисному вбивстві, арештували

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024