У Вараші хочуть створити Зоораду

01 Лютого 2022, 19:02
Безпритульні тваринки 976
Безпритульні тваринки

У Вараші хочуть створити окремий дорадчий орган для розв'язання проблеми безпритульних тварин у громаді.

Волонтери-зоозахисники, представники місцевої влади та члени Комісії з питань комунального майна, житлової політики, інфраструктури та благоустрою Вараської міської ради 31 січня провели спільну нараду з цього приводу, – інформує кореспондент Район.Вараш.

Зоозахисники Вараша пропонують створити Зоораду. Основними повноваженнями такого органу вони бачать комунікацію з владою, ЗМІ та громадськістю щодо безпритульних тварин та просвітницьку роботу про потреби стерилізації домашніх тварин і про відповідальність за неналежне поводження з чотирилапими.

Також волонтери вірять, що Зоорада допоможе облаштувати додаткові місця у пункті перетримки та відшукати кошти для потреб безпритульних тварин.

Вараський міський голова Олександр Мензул вислухав усі пропозиції і доручив своєму заступнику Роману Хондоці очолити «Зоораду» після її створення «для налагодження швидкої і якісної комунікації».

А тим часом і представники влади і волонтери вирішили вивчити подібний досвід інших громад, аби напрацювати якісний алгоритм роботи для своєї.

Читайте такожЧелендж милосердя: як у Вараші допомагають чотирилапим

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024