Лісомисливське господарство закликає володимирчан приносити новорічні ялинки на утилізацію

16 Січня 2022, 13:05
Володимирчан закликають приносити новорічні ялинки на утилізацію 957
Володимирчан закликають приносити новорічні ялинки на утилізацію

Працівники лісомисливського господарства пропонують володимирчанам здати на переробку ялинки, які були окрасою дому під час новорічно-різдвяних свят.

Дерева не можна викидати у смітники та на сміттєзвалища, тому правильним рішенням на користь екології буде відправити їх на перероблення, кажуть у Державному підприємстві «Володимир-Волинське лісомисливське господарство», інформує БУГ.

Підприємство переробляє хвойні дерева вже третій рік, проте працівники господарства повідомляють, що ялинки та сосни привозять не часто.

Це чудовий матеріал, який навесні ми використаємо як утеплювач чи добриво для вічнозелених рослин, а також для захисту ґрунту від пересихання, – повідомив головний лісничий Микола Іваницький.

Головний лісничий повідомив, що їхня фірма співпрацюватиме з КП «Полігон», які збиратимуть ялинки з різних вулиць міста та відвозитимуть їх на переробку на підприємство.

Нагадаємо, для того, щоб не створювати «ялинкових кладовищ» біля будинків та на смітниках, володимирчан просять використані новорічні ялинки та сосни складувати у спеціально відведених місцях, біля контейнерів для негабаритного сміття.

Зокрема комунальне підприємство «Полігон» просить мешканців складати ялинки біля звичайних контейнерів для сміття у спеціально відведених місцях. 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024