У Ківерцях дівчина утримує мініпритулок для хвостатих безхатьків і надає послуги зооняні

27 Грудня 2021, 18:03
У Ківерцях дівчина утримує мініпритулок для хвостатих безхатьків і надає послуги зооняні 996
У Ківерцях дівчина утримує мініпритулок для хвостатих безхатьків і надає послуги зооняні

Двадцяти шестирічна Аня із міста Ківерці – няня для домашніх улюбленців. Так, ви все правильно зрозуміли, вона доглядає за котиками, собачками, рибками, гризунами в той час, коли ви відпочиваєте, у відрядженні або у вас інші важливі справи, коли немає можливості самостійно приглянути за своїми тваринками.

Аня утримує свій домашній мініпритулок, де нині проживає 8 собак і 20 котиків всі тваринки в минулому безпритульні, більшість з них врятовані з того світу. За останні 5 років дівчині вдалося прилаштувати близько сотні чотирилапих.

«Маю досвід по догляду як за спокійними тваринками, так і за тими у яких є «характер». Є досвід по догляду за особливими тваринами, за тими, хто потребує після операційного догляду», – зазначає Аня.

Дівчина отримала досвід по догляду за тваринами в притулку за кордоном (Латвія). На сторінці у соцмережі «Будинок для домашніх улюбленців» у дописах дівчина ділиться із читачами інформацією по догляду за тваринами, розповідає про життя чотирилапих та розповідає, як проходять дні тих улюбленців, які залишаються у пансіонаті.

Про кожного свого підопічного дівчина розповідає з теплотою та любов'ю.

«Знайомтесь Васька та Буся. Ці пухнастики залишилися у нас на довгострокову перетримку, на 6 місяців, поки їх власниця за кордоном. Котики вже в поважному віці, 10 та 12 років, тому на адаптацію у новому помешканні у них пішло майже тиждень. Пухнастики прожили своє життя у квартирі, тому ми навіть не пропонуємо їм прогулянку на подвір’ї Вдень сплять та їдять, а з вечора починають перевертати кімнату догори дригом. Якщо говорити про якісь обмеження та заборони, то у нас їх нема. Намагаємось зробити перебування чотирьохлапих у нас «як в рідному домі», ділиться любителька тварин.

Також, додає, якщо вам потрібно залишити тваринку на перетримку, то мініпритулок у Ківерцях з радістю пригляне за вашим домашнім улюбленцемПослуги некомерційні, усі кошти ідуть на утримання колишніх безпритульних тварин, які проживають на території пансіонату, тварини вакциновані.

Читайте також: Яку роботу пропонують у Ківерцях та скільки обіцяють платити

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
22.04.2024