Жителі Шацької громади можуть залишитися без водопостачання

06 Грудня 2021, 10:05
Жителі села Гаївка можуть залишитися без водопостачання 665
Жителі села Гаївка можуть залишитися без водопостачання

У Шацькій селищній раді відбулася робоча нарада адміністрації та директорки Волинського обласного санаторію «Лісова пісня», де обговорили актуальні питання з життєдіяльності оздоровниці та проблеми, з якими стикаються мешканці села Гаївка.

Про подію  інформують у Шацькій селищній раді.

28 грудня закінчується термін дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання санаторію «Лісова пісня», яку заклад не бажає поновлювати. З цієї причини мешканці приватного сектору села Гаївка, які користуються водою, можуть залишитися без неї.

«На сьогодні ми робимо все можливе, щоб уникнути небажаних наслідків і не залишити людей без води», – прокоментував секретар селищної ради Богдан Тимошук.

З його слів, для цього селищна рада сконтактувала з представником проєктної організації, який допоможе з’ясувати, чи можливо буде впродовж місяця отримати ліцензію на водопостачання та чи потрібна вона взагалі – через низькі об’єми використання закладом води (може, достатньо буде спеціального дозволу). Якщо ж все-таки буде в цьому потреба, то пакет необхідних документів зберуть, а саму ліцензію профінансують.

Читайте також

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024