Шачани можуть надати свої пропозиції щодо плану розвитку громади в землеустрої та будівництві

27 Листопада 2021, 15:01
Шачани можуть надати свої пропозиції щодо плану розвитку громади в землеустрої та будівництві 1266
Шачани можуть надати свої пропозиції щодо плану розвитку громади в землеустрої та будівництві

У Шацьку повідомили про початок розроблення Комплексного плану просторового розвитку території місцевої селищної територіальної громади

Про це інформують у пресслужбі Шацької селищної ради.

На виконання вимог чинного законодавства Шацька селищна рада прийняла рішення про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території селищної громади.

Комплексний план є одночасно містобудівною документацією на місцевому рівні та із землеустрою. 

Це визначає планувальну організацію, правильне призначення території. Основні принципи і напрямки формування єдиної системи громадського обслуговування населення, дорожньої мережі, інженерно-транспортної інфраструктури. Також інженерної підготовки і благоустрою, цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів. Охорони земель та інших компонентів навколишнього природного середовища. Формування екомережі, охорони і збереження культурної спадщини. Традиційного характеру середовища населених пунктів, а також послідовність реалізації рішень, у тому числі поступове освоєння території.

Склад, зміст та порядок розроблення Комплексного плану визначають Порядком розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації.

На виконання вимог чинного законодавства розпочинається прийняття пропозицій фізичних та юридичних осіб до розроблення Комплексного плану. Термін внесення пропозицій: з 25 листопада до 15 грудня.

Пропозиції можна надавати:

  • шляхом нанесення пропозицій на вебкарті за посиланням.
  • електронною поштою на адресу: [email protected];
  • офіційними листами на адресу: Шацька селищна рада, вулиця 50 років Перемоги, 1Б, селище Шацьк, Ковельський район Волинської області, 44000.

Інститути громадянського суспільства, наукові та експертні організації, інші юридичні особи під час подання пропозицій і зауважень у письмовій формі мають вказати своє найменування та місцеперебування, фізичні особи – прізвище та ініціали.

Анонімні пропозиції не реєструють і не розглядають.

Вебкарта, де можна залишити пропозиції
Вебкарта, де можна залишити пропозиції

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024