Молодь України знайомилася з діяльністю Лісівничого центру у «Ківерцівському ЛГ»

11 Листопада 2021, 10:23
Молодь з усієї України знайомиться з роботою Лісівничого центру у Воротневі 654
Молодь з усієї України знайомиться з роботою Лісівничого центру у Воротневі

Відбулися зустрічі у рамках Всеукраїнського чотириденного тренінгу «Менеджмент молодіжних центрів» на території державного підприємства «Ківерцівське лісове господарство».

Тренінг відбувся 2-5 листопада. Про це інформує пресслужба Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

До Лісівничого молодіжного центру (Воротнівське лісництво ДП «Ківерцівське ЛГ») завітала делегація представників молодіжних центрів з усієї України – загалом 20 креативних та цілеспрямованих людей.

Координатор Лісівничого молодіжного центру Валентина Юхимчук ознайомила гостей із напрямками діяльності закладу та зазначила, що висока результативність роботи Центру – це результат діяльності та активної позиції лісівників Волині.

Валентина Петрівна розповіла, що ідея створення такого закладу виникла у начальника управління Олександра Кватирка. І відбулося це з метою вдосконалення напрямку виховання молоді – а саме представників учнівських лісництв, а також розвитку екотуризму.

За період діяльності Воротнів і справді став улюбленою туристичною локацією. Тисячі відвідувачів йдуть прогулятися і відпочити на природі, ще сотні стають учасниками різних профільних заходів.

Цього разу для учасників заходу привели традиційну екскурсію екостежкою Воротнівського лісництва. Паралельно обговорили можливі напрямки подальшої співпраці.

Читайте також: На Ківерцівщині майстра лісу викрили на одержанні неправомірної вигоди

Довідково:

Організатори заходу: Міністерство молоді та спорту України, Управлінням у справах молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації та громадська організація «Молодіжний центр Волині». 

Мета: підсилити роботу команд молодіжних центрів України, підвищити їх спроможність, надавши базові знання із менеджменту та формування молодіжних центрів.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024