У Радивилові встановили нові контейнери для збору використаного пластику

10 Листопада 2021, 16:08
У Радивилові встановили нові контейнери для збору використаного пластику 1056
У Радивилові встановили нові контейнери для збору використаного пластику

Ще десять додаткових контейнерів-сіток зі спеціальним маркуванням днями розвезли та встановили по міських вулицях Радивилова

Таким чином, продовжується робота в напрямку  покращення санітарного стану та загального благоустрою міста. Про це повідомляють у Радивилівській громаді.

До того ж за вторговані від продажу вторсировини кошти підприємство надалі зможе замовляти додаткову кількість спец контейнерів на потреби територіальної громади. 

Для зручності мешканців обирали локації як в приватному секторі, так і в центрі міста, біля багатоповерхівок. 

Ще вісім контейнерів-сіток для збору пластику підприємством розмістили по Радивилову і торік. Тож нині до функції  часткового сортування сміття залучили 18 спеціалізованих сіток для ПЕТ-відходів.

При цьому комунальники наголошують: не треба плутати контейнери для збирання пластику, який потім підприємство спрямує на вторинну переробку, з універсальними сміттєвими баками. Згідно з правилами користування, заборонено викидати в такі контейнери будь-яке інше сміття окрім ПЕТ-пляшок. Вони також не призначені для різного типу пластикових виробів -  мисок, дитячих іграшок та іншого.

Вивантаження зібраного пластику відбуватиметься в міру його накопичення, ймовірно, раз на 5-10 днів.

Читайте також: Мешканці Радивилова долучилися до екологічної акції та посадили дерева

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024