Пожежа в селі на Сарненщині: у кімнаті знайшли мертвого чоловіка

28 Жовтня 2021, 09:01
Пожежа в будинку 949
Пожежа в будинку

Під час ліквідації пожежі у приватному житловому будинку дубровицькі вогнеборці виявили мертве тіло господаря.

Рятувальників 26 жовтня о 13:30 повідомили про пожежу у приватному господарстві в селі Грані Дубровицької громади Сарненського району. Про це інформують в пресслужбі рятувальників Рівненщини.

На місце виклику направили чергове відділення бійців 14 державної пожежно-рятувальної частини Дубровиці та вогнеборців місцевої пожежної команди села Осова

Рятувальники встановили, що горить частина покрівлі дерев’яного житлового будинку. На місці пожежі в одній із кімнат вогнеборці знайшли мертве тіло чоловіка. Надалі дізналися, що це власник 1952 року народження, пенсіонер. Чоловік проживав сам та зі слів односельців зловживав спиртними напоями. 

Вогонь знищив частину даху та перекриття житлового будинку, а також ліжко та постіль. Ймовірна та попередня причина пожежі необережність під час куріння власника. Остаточна причина пожежі та розмір збитків встановлюються. 

До гасіння залучили 2 одиниці пожежної техніки та 8 вогнеборців. Рятувальники Рівненщини закликають громадян дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті.

Читайте також: Бурштин, канабіс та зброю вилучили під час обшуків у Сарненському районі

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024