Студенти Шацького коледжу вчилися у Львові розвитку агропромислового комплексу та сільських територій

10 Жовтня 2021, 13:57
Студенти Шацького коледжу вчилися у Львові розвитку агропромислового комплексу та сільських територій 1403
Студенти Шацького коледжу вчилися у Львові розвитку агропромислового комплексу та сільських територій

Студенти й викладачі Шацького лісового фахового коледжу імені Валентина Сулька взяли участь в XXI Міжнародному науково-практичному форумі «Теорія і практика розвитку агропромислового комплексу та сільських територій».

Навчання відбулося 6-7 жовтня. Про це повідомляють у пресслужбі Шацького коледжу.

Захід проходив за участі викладачів кафедри обліку та оподаткування Львівського національного аграрного університету України, а також студентів спеціальності «Облік і оподаткування».

Студенти коледжу групи БО-31 Софія Рогоза і Вікторія Тимошук (керівники Наталія Панасюк, Андрій Панасюк) за участь в секційних засіданнях, які проходили в рамках Міжнародного форуму нагороджені Грамотами й Сертифікатами. Викладачам і лісівничому вишу оголошено Подяку.

Варто зазначити, що Шацький лісовий фаховий коледж щорічно бере участь у цьому заході, і це вже ювілейний десятий виступ студентів.

«Вітаємо учасників науково-практичного форуму та висловлюємо слова вдячності керівникам-викладачам коледжу за їх підготовку. Бажаємо творчих успіхів, цікавих зустрічей і подальших перемог», – кажуть у Шацькому коледжі.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024