В Україні стартував конкурс найкращих світлини птахів: умови участі

09 Жовтня 2021, 14:45
Українське товариство охорони птахів оголосило конкурс кращих світлин птахів України, які були зроблені у різні пори року протягом 2021 року 2662
Українське товариство охорони птахів оголосило конкурс кращих світлин птахів України, які були зроблені у різні пори року протягом 2021 року

Українське товариство охорони птахів оголосило конкурс кращих світлин птахів України, які були зроблені у різні пори року протягом 2021 року. 

Найкращі фотографії стануть основою календаря на 2022 рік. Про це Район.in.ua повідомили організатори конкурсу.

Прийом робіт триває до 29 жовтня.

Участь у фотоконкурсі можуть брати як професійні фотографи, так і фотоаматори, віком від 18 років.

Максимальна кількість зображень від одного автора – 4 світлини якості, придатної для друку.

Вимоги до світлин такі:

  • формат jpeg;
  • мінімум 3000 пікселів по довшій стороні;
  • горизонтальне виконання
  • вказівка автора, вид птаха, назву місця зйомки. 

Читайте також: Птахи надають крила: прогулянка з родиною бьордвотчерів

До участі у конкурсі допустять зображення лиш тих птахів, які водяться на території України, та світлини яких зроблені протягом 2021 року.

Не приймаються до конкурсної програми фотографії пташенят у гнізді та кладок, адже пов’язані з турбуванням птахів під час репродуктивного періоду, що негативно впливає на крилатих, лякає та призводить до залишення гнізда.

Кожне зображення має супроводжуватися невеликим описом (окремий текстовий файл): автор знімку; вид птаху та який саме момент зображений на фото; дата зображення (місяць); назва місцевості, населеного пункту, адміністративного району та області.

Світлини у кількості від однієї до чотирьох мають бути надіслані до 29 жовтня на електрону адресу [email protected] з темою листа «Фотоконкурс Птахи України-2021». 

Для полегшення пересилки зображень фото можуть бути викладені на будь-якому доступному файлообміннику (WeTransfer, Fex), а у листі зазначене посилання на завантаження.

Читайте такожМандрувати за птахами: як у Цуманській пущі розвивають бьордвочінг

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
26.03.2024