Шацькому лісовому коледжу подарували повний комплект для електронного обліку деревини

29 Вересня 2021, 15:10
Комплект для електронного обліку деревини 1288
Комплект для електронного обліку деревини

Нещодавно, в рамках дружнього візиту і тісної співпраці відбулася зустріч директора Шацького лісового фахового коледжу Ігоря Жмурка з начальником Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександром Кватирком.

Про це повідомляють у пресслужбі коледжу.

Під час зустрічі, Олександр Михайлович для лісівничого вишу подарував повний комплект для електронного обліку деревини, з метою покращення навчального процесу та освоєння даного напрямку.

Читайте такожНа Шаччині лісники висадили понад п'ять гектарів лісу

Завдяки тісній співпраці з Волинським обласним управлінням лісового та мисливського господарства наш коледж має сучасний комплект для електронного обліку деревини, що дасть можливість поглиблено навчати й готувати фахівців для потреб лісового господарства.

У набір входять: сучасна мірна вилка, термінал збору даних, засоби для маркування (молоток, автоматичний відштовхувач), сумка місткістю 200 бирок, принтер для друку чеків, ярликів і квитанцій та комп’ютер персональний планшет.

Читайте такожЛісничий Піщанського лісництва святкує день народження

У коледжі щиро дякують начальнику ВОУЛМГ Олександру Кватирку  та головному лісничому управління Руслану Войцеховському за поповнення матеріально-технічної бази коледжу.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024