У Шацьку відбудеться екологічний форум: запрошують жителів громади

22 Вересня 2021, 18:30
У Шацьку відбудеться екологічний форум 818
У Шацьку відбудеться екологічний форум

У Шацьку відбудеться форум «Взаємодія влади, бізнесу та громадськості у розв'язанні проблеми накопичення сміття на території Шацької громади».

Відбудеться захід 24 вересня в актовому залі Шацького фахового лісового коледжу, йдеться на сайті Шацької громади. 

Початок – о 14:00 год. 

Мета заходу – покращення комунікації влади, бізнесу та громадськості в питанні екологічної проблеми місцевості, а саме зменшення навантаження на полігон ТПВ шляхом впровадженням сортування сміття. Адже через надмірне накопичення відходів Шацький край може втратити інвестиційну та туристичну привабливість.

Захід організовується у рамках проєкту «Відсортуй сміття – подаруй майбуття» громадською організацією «ЕКО БУГ» та партнерами: Шацькою селищною радою, Шацьким лісовим коледжем імені Валентина Сулька та Шацьким національним природним парком. 

Програмою форуму передбачено обговорення варіантів вирішення цієї ситуації.

У селищній раді просять небайдужих долучитися до обговорення проблеми та взяти участь в екодослідженні, заповнивши коротку анонімну анкету за посиланням. 

За додатковою інформацією звертайтеся до Миколи Полінкевича (телефон – 0969110102).

Зміст цієї публікації підготували в рамках конкурсу міні грантів проєкту «Київського діалогу» за підтримки МЗС Німеччини. Він є виключною відповідальністю авторського колективу ГО «Еко «Буг» і не відображає точку зору німецько-української платформи.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024