Незаконний видобуток бурштину: на півночі Рівненщини посилено працюють правоохоронці

23 Вересня 2021, 14:03
Відпрацювання клондайків 1182
Відпрацювання клондайків

До заходів із запобігання правопорушенням у сфері надрокористування, протидії та запобіганню незаконному видобутку бурштину-сирцю, знищенню лісових масивів внаслідок протиправної діяльності залучені придані сили ГУНП в Рівненській області, оперштаб, працівники Нацгвардії та Державної прикордонної служби.

Відпрацювання північних районів розпочалося 22 вересня. Про це інформують у Нацполіції.

У Сарненському та Вараському районах поліцейські проводять профілактичні рейди, спрямовані на виявлення та документування кримінальних правопорушень, пов’язаних із незаконним видобуванням бурштину-сирцю, виявлення каналів його незаконного переміщення та інших протиправних операцій з ним.

Під час відпрацювання правоохоронці встановлюватимуть, документуватимуть і затримуватимуть осіб, причетних до незаконного обігу зброї, вибухівки, що може використовуватися під час незаконного промислу.

Крім того, з метою профілактики та попередження ДТП, запобігання загибелі та травмуванню людей на вулично-дорожній мережі, зниження аварійності працівники поліції проводитимуть превентивні заходи у сфері безпеки дорожнього руху на території обох районів.

Читайте також: На території Вараського району орнітологи виявили наймасовіше токовище червонокнижного кулика

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024