Лісники Маневиччини зібрали близько 300 кілограмів сміття

19 Вересня 2021, 10:05
Лісники Маневиччини зібрали близько 300 кілограмів сміття 686
Лісники Маневиччини зібрали близько 300 кілограмів сміття

У державному підприємстві «Поліське лісове господарство» долучилися до щорічної соціально-екологічної акції з прибирання зелених зон та благоустрою територій «Let’s do it, Ukraine».

Про це повідомили у пресслужбі підприємства.

Локаціями стали рекреаційні пункти, місця зупинки автотранспорту та узбіччя автошляху міжнародного значення Київ – Варшава.

«Для лісівників дана робота є звичною, тому що ми дбаємо про те, що створили і постійно підтримуємо чистоту на лісових зонах рекреації. Але, як відомо, за усіма не прослідкуєш», – кажуть у пресслужбі.

Довідково: Метою акції є поліпшити екологічну ситуацію Україні, а також допомогти людям помітити проблеми з відходами в їх найближчому оточенні та почати вживати заходи щодо їх усунення.

Читайте також: У Маневичах відбувся урочистий захід до Дня працівників лісу

Спільними зусиллями колективу підприємства вдалося зібрати близько 300 кілограмів сміття.

«Попри численні прохання та заклики лісівників у соціальних мережах, ЗМІ, на аншлагах та біг-бордах щодо поводження із відходами, не усі, на жаль, розуміють, важливість таких заходів. Сподіваємося, що учасники сьогоднішньої акції власним прикладом змогли показати, що красу навколо ми створюємо самі та достукатися хоча б до одного небайдужого серця», – додали у пресслужбі Поліського ЛГ.

Приєднуйтесь до Район.Маневичі у Viber, Telegram канал новин. А також Instagram.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024