У Вараші стартувала міжнародна акція World Cleanup Day

15 Вересня 2021, 13:06
Вараш 1409
Вараш

У Вараші стартувала Міжнародна акція «Всесвітній день прибирання World Cleanup Day в Україні». Її мета – очистити забруднені території від сміття та мотивувати громадян ставати більш свідомими та зменшувати кількість відходів.

Про це повідомляють у Вараській міській раді.

До World Cleanup Day долучилися виконавчий комітет Вараської міської ради, комунальні підприємства «Благоустрій», «Вараштепловодоканал», Вараський міський центр соціальних служб і представники департаментів, управлінь виконавчого комітету Вараської міської ради, а також активісти та відповідальні громадяни міста Вараш.

Директор КП «Вараштепловодоканал» Юрій Трачук вважає, що долучитися до акції мають не тільки працівники комунальної сфери, органи місцевого самоврядування, а й інші жителі Вараської громади. Слушна нагода організувати прибирання 18 вересня.

«Акцію World Cleanup Day у Вараші проводимо дещо раніше, хоча в Україні вона відбудеться 18 вересня. Усі розділені на групи, до прикладу наше підприємство прибирає уздовж річки Стир. Хочу зауважити, ВТВК отримало сьогодні багато звернень – довідавшись про акцію люди просять зробити щось подібне у вихідні, адже вони також хочуть долучатися», – зазначив директор комунального підприємства.

Напередодні Міжнародної акції у Вараші були визначені пункти збору, на яких організовано прибирання: магазин «Любава» у мікрорайон Будівельників (прибирання території біля річки Стир за кладовищем); міст через річку Стир (прибирання території поблизу річки Стир до ресторану «Маєток»); біля житлового комплексу «Оберіг» (прибирання території лісу у мікрорайоні Ювілейний); на початку бігових доріжок до ВП РАЕС (прибирання території гори Хомецької); КЗ «Парк культури та відпочинку» (прибирання території лісу парку культури та відпочинку).

Читайте також: Вараш – серед активних учасників озеленення Рівненщини

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024