У Ратному відбулася обласна виїзна еколабораторія для школярів

14 Вересня 2021, 09:06
У Ратному відбулася обласна виїзна еколабораторія для школярів 849
У Ратному відбулася обласна виїзна еколабораторія для школярів

На базі загальноосвітньої школи №2 селища Ратне імені Миколи Заліпи Волинський обласний еколого-натуралістичний центр провів обласну виїзну еколабораторію практичних дій «Від платформи – до платформи».

Про це інформують на сторінці школи у фейсбук.

До проведення заходу залучили учнів та педагогів закладів освіти територіальної громади. На платформі профорієнтації з учасниками практичних дій (9-11 класи) працювали представники Академії рекреаційних технологій і права.

Директорка Центру, в рамках екозаходу, ознайомила колектив з роботою Волинського обласного екологічного центру, організувавши показ фільму «Країні юннатії – 95», в якому розкрито всі напрями діяльності Центру в області.

Для дітей та вчителів організували практичні майстер-класи: методичний супровід «Еколого- натуралістичний вектор позашкільної освіти в контексті сучасних освітніх тенденцій», «Технології компостування у вихованні екологічної компетентності», «Бджільництво. Виготовлення воскових свічок та впаювання вощини», «Дослідницько-пошукова робота з організації ефективного освітнього процесу Нової української школи», «Квітковий замок із природного матеріалу» та форми озеленення закладів освіти.  Учасники також заклали алею павловнії.

На завершення зустрічі відбувся «відкритий мікрофон» з дітьми та педагогами.

Читайте також: Ратнівчанка отримала подяку від Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024