У Ковельській громаді закрили стихійне сміттєзвалище

09 Вересня 2021, 15:32
У Городильці закрили стихійне сміттєзвалище 1187
У Городильці закрили стихійне сміттєзвалище

У Городильці закрили сміттєзвалище і розчистили цю територію.

Про це Район.Ковель стало відомо зі сторінки ковельського міського голови Ігоря Чайки у фейсбук.

«Поділився новиною староста села Ігор Корнійчук на черговій зустрічі з усіма старостами. Я знав про цю болісну для місцевих проблему ще відтоді, як ми їздили взимку по селах, щоб вислухати пропозиції щодо кандидатур майбутніх старост», – зазначає міський голова Ігор Чайка.

Сміттєзвалище — близько до села, вивозили відходи сюди не лише місцеві, але й мешканці Люблинця і Ковеля, діяло воно багато років.

2-3 вересня тут працювала важка техніка, яку надало фермерське господарство «Поліський колос», яка зачистила територію. Те, що розніс вітер, люди збирали самостійно. 

«Ігор Корнійчук каже, що на його оголошення в Фейсбуці люди відгукнулися, спільно все прибрали, тож громада спрацювала єдино, і так має бути. Наступний крок – підписання договорів з РЖКП на вивезення сміття для жителів сіл відповідною технікою. І головне прохання старости сіл – щоб територію взяли під охорону, аби розчищену територію сміттєзвалища знову не почали забруднювати. Працюємо з цим. Городилець, ви — молодці!», – додав у своєму дописі міський голова.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024