Сарненця двічі оштрафували за залишене обабіч дороги будівельне сміття

05 Вересня 2021, 13:53
Засідання комісії 1282
Засідання комісії

Протоколи про порушення правил благоустрою на території Сарненської громади розглянули комісійно.

Члени адмінкомісії на своєму засіданні розглянули 6 протоколів про порушення правил благоустрою. За результатами розгляду прийняли постанови про притягнення п’яти правопорушників до адміністративної відповідальності. Про це Район.Сарни стало відомо від пресслужби Сарненської міської ради.

Так, жителю Сарн за неналежне утримання огорожі, а також зберігання будівельних матеріалів за межею території приватної власності доведеться сплатити штраф двічі по 1360 гривень. Іншу мешканку міста за неналежне утримання прилеглої до житлового будинку території по вулиці Свято-Троїцькій  натомість звільнили від адміністративної відповідальності та обмежились усним зауваженням, адже вона оперативно прибрала на подвір’ї.

Ще одна жителька міста понесла покарання за продаж цигарок неповнолітньому. А з жителя Сарн за вивезення та викидання у великій кількості побутового сміття стягнуть 340 гривень. Таку ж суму штрафу сплатить мешканець села Городець за спалювання залишків сухої рослинності на полі.

Важливо наголосити, що незнання законів не звільняє від відповідальності, тому громадяни зобов'язані дотримуватись правил благоустрою громади.

Читайте також: Сарненщина: троє бурштинокопачів сплатять понад 160 тисяч гривень штрафу

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024