Командно-штабні тренування щодо гасіння лісових пожеж відбулися у Камені-Каширському

22 Серпня 2021, 15:00
Командно-штабні тренування щодо гасіння лісових пожеж відбулися на Камінь-Каширщині 3310
Командно-штабні тренування щодо гасіння лісових пожеж відбулися на Камінь-Каширщині

У Камінь-Каширській райдержадміністрації провели навчання щодо гасіння лісових пожеж. 

Захід відбувся 19 серпня, у четвер. Про це інформує Волинського ОУЛМГ.

Відбувалися тренування під керівництвом заступника начальника ГУ ДСНС області полковника служби цивільного захисту Віктора Милостивого, першого заступника начальника Волинського ОУЛМГ Руслана Войцеховського.

Участь у командно-штабному тренуванні взяли керівники районного управління ГУ ДСНС області, лісомисливських господарств, об’єктів природно-заповідного фонду та спеціалізованих служб району. Долучилася голова райдержадміністрації Ольга Ващук.

Навчання складалися із двох частин – теоретичної і практичної. Під час теоретичних навчань відпрацьовювали дії органів управління та сил у випадку загрози поширення лісових пожеж на населені пункти, оповіщення та евакуація населення, визначення функції центральних і місцевих органів влади щодо захисту екосистем від пожеж.

У практичній частині провели огляд приміщення лісопожежної станції, зокрема пожежного депо, пункту скупчення протипожежного інвентарю, ознайомлення з роботою відеонагляду за лісовими масивами у районі.

Камінь-Каширський район є одним із найбільш лісистих в області та у західному регіоні нашої держави. Подібні навчання тут є особливо важливими.  Вони необхідні для удосконалення знань керівної ланки та дій особового складу залучених до навчань структур під час гасіння пожеж в екосистемах.

Читайте також: У одному із Маневицьких лісництв камера зафіксувала самовільну порубку лісу

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024