Запуск сайту «Зелена країна» та санітарний стан лісів: про що говорили на засіданні Держагентства лісових ресурсів

22 Серпня 2021, 11:41
Засідання розширеної колегії Державного агентства лісових ресурсів України 2072
Засідання розширеної колегії Державного агентства лісових ресурсів України

Головне питання на порядку денному засідання розширеної колегії Державного агентства лісових ресурсів України – підбиття підсумків господарсько-фінансової діяльності підприємств галузі за І півріччя 2021 року. 

Про це інформує пресслужба Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

З доповіддю на цю тему виступила заступниця начальника Управління стратегії та економічного розвитку, начальниця відділу праці, заробітної плати та економічного розвитку Валентина Уварова.

Крім цього, на колегії розглянули ряд інших питань.

Начальник Відділу охорони та захисту лісу Микола Гонтарук доповів щодо санітарного стану лісів, проведення заходів з поліпшення санітарного стану в насадженнях, пошкоджених стихійними явищами, шкідниками та хворобами лісу.

Заступник Голови з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Віктор Смаль розповів про запуск офіційного вебсайту «Зелена країна» і напрацювання єдиних підходів з використання Єдиної державної системи електронного обліку деревини для формування електронного лісорубного квитка та електронного сертифіката про походження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів.

Читайте також: Підприємства лісопильної галузі Волині сплатили понад 102 мільйони гривень податків

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024