У Сарненському районі будуть відновлювати ліси

09 Серпня 2021, 16:00
Посадка лісу 1215
Посадка лісу

Сарненський район долучиться до реалізації екологічної ініціативи масштабного заліснення України.

Такий проєкт по збільшенню площі лісів в Україні ініціював Президент України Володимир Зеленський на Всеукраїнському форумі «Україна-30. Екологія». Про це зазначають в пресслужбі Сарненської РДА.

Про це йшлося під час наради заступника голови ОДА Ігоря Тимошенка з керівниками територіальних органів Держлісагентства, Держгеокадастру, головами РДА, територіальних громад, керівниками державних лісогосподарських підприємств, іншими лісокористувачами.

У Сарненській РДА до наради в режимі відеоконференції долучилися голова Сарненської райдержадміністрації Олександр Кохан, керівник апарату Сарненської райдержадміністрації Тамара Пупко, представники структурних підрозділів  Сарненської райдержадміністрації та керівники лісгоспів Сарненщини. 

Територіальним громадам рекомендували визначитися з площею деградованих, малопродуктивних та техногенно забруднених земельних ділянок, самозаліснених земель, які примикають до лісового фонду для передачі у користування держлісгоспам під заліснення або розглянути можливість створення на землях комунальної власності лісових насаджень за кошти ОТГ.

Читайте також: «Цуманська пуща» приєдналася до екологічної ініціативи Президента України

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024