Контейнери наповнені повітрям: рожищан закликають правильно сортувати сміття

27 Липня 2021, 09:00
Стиснути пляшки 1216
Стиснути пляшки

Комунальне підприємство Дільниця благоустрою Рожищенської міської ради відповіло на нарікання містян щодо невчасного забирання пластикових пляшок з відповідних контейнерів.

Комунальники пояснили, коли підприємець приїжджає за відсортованим сміттям та закликали людей більше уваги приділяти наповненню контейнера. Про це йдеться на фейсбук-сторінці комунального підприємства.

Зазначають, що підприємство, яке на договірних умовах взяло на себе зобов'язання збирати та вивозити пластик, не має змоги щодня приїздити в місто Рожище за одним чи двома контейнерами. Натомість приїжджають лише по дзвінку, коли по місту є відповідна кількість наповнених контейнерів.

«Прохання до вас, перш ніж викинути ПЕТ-пляшку, максимально зімніть її, щоб зменшити в обсязі та не допустити її повторного використання. Наразі контейнери заповнені повітрям. Закликаємо до розумного складування! Наявні по місту контейнери мають змогу вмістити до 4-6 разів більше пляшок в стисненому вигляді», – йдеться у повідомленні.

Про наповнені контейнери просять повідомляти за номером 0501314214 у КП «Дільниця благоустрою».

Нагадаємо, контейнери зникли з вулиць міста на початку року. Жителі просили їх повернути. У червні у Рожищі знову встановили 48 контейнерів для збору пластикових пляшок.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024