Володимирчан просять не складувати будівельне сміття у заборонених місцях

21 Липня 2021, 13:39
Будівельне сміття 848
Будівельне сміття

Мешканцям Володимира-Волинського нагадують, що вивозити будівельне сміття на контейнерні сміттєві майданчики суворо заборонено.

Про це йдеться на сторінці комунального підприємства «Полігон» у фейсбуці.

«Усі контейнери КП «Полігон» призначені тільки для твердих побутових відходів. Більша вага контейнерів призводить до ламання та дороговартісного ремонту техніки комунального підприємства, і, як наслідок, можливих збоїв у подальших графіках вивезення сміття у місті. 

Залишати мішки з будівельним сміттям біля контейнерів чи насипом на землі теж категорично забороняється!

‼️Наразі у Володимирі-Волинському працює муніципальна варта, інспектори якої фіксують порушення громадянами (в тому числі й на фото та відео) та накладають адміністративні стягнення.

На сьогодні за складування будівельного сміття у заборонених місцях можна отримати штраф: від 340 до 1360 гривень штрафу для фізичних осіб, від 850 до 1700 — для юридичних осіб», — йдеться у повідомленні.

Адміністрація КП «Полігон» повідомляє, що вивезення будівельних відходів з приватних обійсть чи квартир багатоповерхівок здійснюється мешканцями самостійно, або за допомогою послуг інших компаній, які профільно займаються вивезенням будівельного сміття.

Читайте також: У Володимирі комунальники разом з муніципалами навідались до підприємців, які боргують за вивіз сміття

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024