«Натовпи людей і наметів», – Дмитро Щебетюк про озерний відпочинок на Рівненщині

18 Липня 2021, 09:06
Дмитро Щебетюк відпочиває на Білому озері 1201
Дмитро Щебетюк відпочиває на Білому озері

Засновник ініціативи Доступно.UA Дмитро Щебетюк поділився враженнями від мандрівки на Біле озеро.

Як усе було, чоловік розповів на своїй сторінці у фейсбуці.

Разом із Доступно.UA Дмитро Щебетюк започаткував сезон літніх мандрівок. Повертаючись із чергової з них до столиці, він заїхав шукати гарного місця для ночівлі на Білому озері.

«Там справді красиво. А ще по дорозі видно Рівненську АЕС. Станція здалеку виглядає ефектно.

Мене попереджали, що на озері може бути багато людей, оскільки місцеві святкують День молоді. Але я не очікував, що все буде настільки погано. Просто натовпи людей і наметів вздовж всього озера. Ми проїхали половину і нічого подалі від людей не знайшли. Відчай, втома і розчарування від цього місця. Аж під кінець я звернув у якийсь поворот, де сосновий ліс перетворюється на непролазні хащі, однак біля води, і саме там вдалося знайти місце без людей поряд. До води не добратися на візку. Тож вечір без купання. Прикро.

скупатись не вдалося(((
скупатись не вдалося(((

Але! На щастя, хтось до нас назбирав і підготував дрова. Ось це багаття і місце, на яке ми натрапили, врятувало цей вечір. Звісно ж, нікуди без зграй комарів.

До світанку грала музика на далекому протилежному боці озера. Та так гучно, що просто капець. Це ж заказник, природа хотіла собі спочивати тихенько вночі, а тут весь час туц-туц-туц. Не знаю звідки у тамтешніх птахів бралися сили наступного дня виспівувати ще своїх пісень після такої ночі», — розповідає Дмитро Щебетюк.

Довідково:

Ініціатива Доступно.UA прагне, аби в Україні люди мали рівні можливості, незалежно від рівня мобільності. Вона розповідає про життя людей з інвалідністю та розвінчує міфи про них, мотивує до активного життя і просуває нормальне сприйняття інвалідності у суспільстві.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024